Πανόραμα 984 FM

From the blog

Οι ΜΕΛΙSSES βοηθούν τα νοσοκομεία της χώρας μέσα από το νέο video clip τους!

Τη μουσική τους στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου θέτουν οι ΜΕΛΙSSES.

Οι ΜΕΛΙSSES, το Νο. 1 συγκρότημα της χώρας, καινοτομούν και προχωρούν σε μία σημαντική φιλανθρωπική κίνηση εν μέσω των ιδιαίτερων περιστάσεων που ζούμε, με αφορμή το music video της νέας τους επιτυχίας «Μισή Καρδιά».

Θέτοντας για ακόμα μία φορά τη μουσική τους στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και του κοινού καλού, αλλά και επιβραβεύοντας τη δημιουργικότητα, οι ΜΕΛΙSSES αποφάσισαν να συμμετέχει στο νέο τους music video κάθε ενδιαφερόμενος.

Αντί αμοιβής, θα δοθεί από το γκρουπ το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Ο frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα video και καλεί όποιον videographer, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, επιθυμεί να συμμετάσχει στο project να στείλει με unlisted link στο YouTube ή μέσω Dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, στο melissesfootage@gmail.com έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 18:00.

Λόγω των συνθηκών εξαιτίας του κορονοϊού, οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν γυριστεί εντός σπιτιού, εκτός κι αν υπάρχουν stock εξωτερικά πλάνα που είχαν γυριστεί πριν τις απαγορεύσεις.

Οι πιο ταιριαστές θα μονταριστούν από τον ίδιο τον Χρήστο Μάστορα ώστε να προκύψει το τελικό music video του «Μισή Καρδιά», ενώ όσων τα footages χρησιμοποιηθούν, θα αναγραφεί το όνομά τους στα credits.

Το «Μισή Καρδιά», σε μουσική και στίχους που υπογράφουν οι ΜΕΛΙSSES και ο STAΝ Αντιπιαριώτης, κυκλοφορεί, από την Panik Records και διαδέχεται για το αγαπημένο συγκρότημα τις τεράστιες επιτυχίες «Ένα Λεπτό», «Δεν Έχω Ιδέα» και «Γιατί».

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του, το τραγούδι κατέκτησε το No. 1 στο iTunes chart και μπήκε στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector, συνεχίζοντας το μοναδικό σερί των super hits που μας έχουν χαρίσει οι ΜΕΛΙSSES.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *